sursa foto:  Guvernul Romaniei

Ne pregătim pentru ce e mai rău? Premierul Nicolae Ciucă: ‘La nivelul fiecărui minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%’

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că la nivelul fiecărui minister va trebui să se asigure reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%, fiind vorba despre măsuri asumate la nivel politic şi care trebuie puse în aplicare la nivelul Executivului.

Premierul a vorbit despre măsurile din programul Sprijin pentru România II, care ”impactează pe ceea ce înseamnă continuare programului de guvernare.

”La nivelul fiecărui minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%. Este o decizie de solidaritate în actualele condiţii economico-financiare. Vă cer fiecăruia dintre dumneavoastră să luaşi măsurile necesare, astfel încât să ne putem încadra în acest procent”, a spus el.

Premierul a mai spus că la nivelul colectărilor la buget, Guvernul şi-a asumat, prin instituţiile statului, cu preponderenţă prin ANAF, să avem o colectare cât mai eficientă.

”Începând cu luna iulie, devin obligatorii e-factura şi radarul mărfurilor. Am discutat cu ministrul Finanţelor, şeful ANAF, concentrăm toată atenţia pe ceea ce înseamnă evaziunea fiscală” a precizat Ciucă.

Şeful Executivului a menţionat că sunt măsuri asumate la nivel politic şi care trebuie puse în aplicare la nivelul Executivului, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare