sursa foto:  evz.ro

Nicușor Dan, apel la Guvern: Este de importanţă naţională pentru că aduce nişte bani pe care bugetul nu-i are şi atunci trebuie să facem

Nicuşor Dan crede că este necesar să se facă toate reformele asumate de România, astfel încât să nu fie afectat PNRR. Acesta face un apel la Guvern şi partidele din coaliţie pentru realizarea reformelor asumate de România, scrie News.ro.

 

”PNRR e foarte important, pentru că e vorba de bani pe care bugetul naţional nu-i are pentru investiţii. Deci, evident că este o prioritate naţională ca PNRR să continue”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de rpesă, Nicuşor Dan.

Întrebat dacă face un apel către Guvern şi partidele din coaliţie să meargă mai departe cu reformele necesare, primarul general a afirmat: ”Da, aşa cum am spus, PNRR-ul este de importanţă naţională pentru că aduce nişte bani pe care bugetul nu-i are şi atunci trebuie să facem…Am agreat un acord cu Comisia Europeană şi trebuie să ne îndeplinim toate condiţiile pe care ni le-am asumat în acel acord”.

Una dintre reformele pe care România trebuie să le îndeplinească vizează pensiile speciale.

Legea care vizează aceste pensii este dezbătută, miercuri, în Senat.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare