sursa foto:  fanatik.ro

Noi audieri in cazul Caracal! Cine este Alex Dutu?

Fostul iubit al Luizei Melencu a fost audiat, astăzi, la Craiova de procurorii ce se ocupă de cazul dispariției tinerei din Caracal. Băiatul a fost pentru prima oară audiat, după mai bine de 4 luni de când a început cazul, si la mai bine de 8 luni de la dispariția tinerei. 

Alex Duțu, fostul iubit al Luizei Melencu este audiat astăzi la Craiova, la mai bine de 4 luni de când a început cazul dosarului Caracal. Este pentru prima dată când tânărul este citat în acest caz, deși el a susținut de mai multe ori ca a vrut să facă declarați cu privirele la momente de dinainte de dispariție. Acesta a mărturisit de mai multe ori că Luiza primea apeluri anonime înainte să dispară.

Tânărului nu i se pare corectă decizia procurorilor, aceea de a nu-l audia atâta timp, mai ales că el și-a dorit mereu să vorbească în fața acestora, știind detalii importante. Totodată, fostul iubit crede că Luiza este în viață:  ”Eu cred că este în viață. Că este scoasă din țară și este în viață. Simt eu că așa este. Nu cred că este moartă pentru că nu sunt nici dovezi, în primul rând că este moartă și…simt. (…) Luiza…este un înger de copil. Foarte cuminte, ascultătoare”, a spus băiatul.

Luizei Melencu, disparuta de acasa în luna aprilie, cazul ei fiind la indigo cu cel al Alexandrei Măceșanu. Cele două se pare cu au fost luate la ocazie de către un individ, Gheorghe Dincă, care mărturisește că le-a omorât pe cele două, arata spynews.

Vezi și:Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

 

 

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare