sursa foto:  101businessinsights.info

Noroc de milioane! Cine este politicianul român care a câștigat la Loto 2,6 milioane euro

Probabil că încă din titlu milioane de români îl invidiază pentru norocul lui. A jucat la loto și s-a trezit milionar în euro peste noapte. Și asta după ce și-a încercat norocul și în politică, unde nu a înregistrat același succes. 

A fost mai întâi consilier județean din partea PSD, iar apoi candidat la Primărie din partea PPDD în 2012. Este vorba despre norocosul Daniel Andrei, un om de afaceri din Bârlad, care a câștigat la loto premiul la categoria I în valoare de 11.906.912,95 lei (peste 2,6 milioane euro), cu un bilet jucat la o agenţie din Bârlad, preţul biletului fiind de 148,90 lei.

De altfel, bârlădeanul a mai câștigat marele premiu la loto, în 1998, însă atunci câștigurile au fost mai mici, undeva în jur de 10-20.000 de dolari. În plus, cu o săptămână înainte să câștige 2,6 milioane de euro, el a mai câștigat la loto 1.600 de lei.

Vezi și  Probleme mari pentru Rareș Bogdan! Cine îi cere 40.000 de euro și de ce

„Am jucat o schemă de 8 numere la întreg, pentru care am plătit, așa cum se știe 148,98 lei. Am urmărit extragerea de joi și am văzut numerele care au ieșit. Mi-am dat seama că biletul câștigător este al meu. M-am bucurat, evident, pentru că am planuri mari. Eu joc frecvent la Loto, chiar săptămâna trecută am câștigat cu patru numere 1600 de lei”, a mai spus Daniel Andrei, potrivit site-ului vremeanouă.ro.

Vineri, el a mers la loteria unde a jucat biletul cu opt variante și i-a confirmat vânzătoarei, ea însă bănuind cine este câștigătorul, pentru că era singurul care a jucat opt variante la extragerea de joi.

După plata impozitelor, acesta va rămâne în buzunar cu 1,9 milioane de euro, adică aproape 9 milioane de lei.

Daniel Andrei a spus că intenționează să facă un bloc de locuințe și să le vândă fără niciun adoas comercial, doar la prețul de construcție.

Vezi și Dacia pregătește o surpriză pentru 2018! Cum va arăta noul model care va costa doar 3 500 de euro

„Vreau să fac un bloc de locuințe pe care să le vând fără să am niciun câștig, pentru ca să arăt că se poate face ceva și fără câștiguri, doar pentru oameni. Dar mai întâi trebuie să facem socotelile să vedem dacă iese un preț bun. Vom vedea”, a spus Daniel Andrei.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare