sursa foto:  romaniatv.net

Nu este soția! Pe cine a ÎNSĂRCINAT Dan Diaconescu să se ocupe de afacerile sale

Condamnat la închisoare pentru șantajarea fostului primar din Zarand, Ion Moț, și a omului de afaceri Paul Petru, Dan Diaconescu mai are stat după gratii trei ani și șase luni din pedeapsa primită în anul 2015.

Diaconescu are mari probleme financiare, astfel că a fost nevoit să apeleze la o persoană de încredere pentru a i le rezolva. Fostul patron al OTV și-a desemnat fratele mai mic, Mario Diaconescu, să se ocupe de afacerile lui, cât timp se află în pușcărie.

„Înainte de a intra la închisoare, Dan îl evita pe Mario, pentru că i se părea că vrea să profite de pe urma lui. Acum s-au întors rolurile, şi Dan a apelat la Mario ca să-l ajute cu afacerile, dar şi cu băncile, cât el stă închis”, au mărturisit surse apropiate, pentru Click!.

Închis la Jilava, n-am zice că „domnul senzaţional”  o duce foarte rău, judecând după privilegiile de care se bucură, cum ar fi spălatul doar cu apă plată şi pachete cu bunătăţuri de la soţie, de câteva ori pe lună. Aşa se explică şi kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultima vreme. Nu doar soţia are grijă de el, ci şi fratele mai mic, Mario Diaconescu, despre a cărei existenţă nu ştiaţi probabil până acum, scrie sursa citată.

Vezi și Scandal URIAȘ! Afacerea care ar produce UN MILION DE EURO săptămânal – „Cea mai mare BOMBĂ ECOLOGICĂ din țară”

Neașteptat! Cine este cea mai bogată femeie din România, cu o avere de peste 420 de MILIOANE de euro

Surpriză de proporții! Încă la butoanele BNR, dar și acționar la Borussia Dortmund, renumitul club german de fotbal

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare