sursa foto:  stirilekanald.ro

Scandal URIAȘ! Afacerea care ar produce UN MILION DE EURO, săptămânal – „Cea mai mare BOMBĂ ECOLOGICĂ din țară”

E scandal uriaș la marginea Bucureștiului! La mijloc este o afacere care produce 1.000.000 de euro săptămânal. Un consilier județean susține că e „cea mai mare bombă toxică din țară”.

Contractul dintre Primăria Popești-Leordeni și firma care administrează groapa de gunoi Glina este în pericol să nu mai fie reînnoit.

Alin Todireanu, consilier județean de Ilfov, anunță, pe o rețea de socializare, că autoritățile din Popești-Leordeni nu mai vor să continue colaborarea cu firma ECOREC S.A – administratorul gropii -în condițiile actuale.

Todireanu dezvăluie că Primăria Popești-Leordeni încasează, săptămânal, 5.000 de dolari, în timp ce firma ar produce 1.000.000 de euro.

„DEZBATERE PUBLICA PRIVIND REAUTORIZAREA DE FUNCTIONARE A GROPII DE GUNOI GLINA – Maine 28.09.2017 ora 16:00 Casa Parohiala Catolica din Popesti-Leordeni

Conform comunicatului de pe site-ul Primariei Popesti-Leordeni, Joi , ora 16:00 , la Casa Parohiala Catolica din Str. Merilor nr.5, Popesti-Leordeni, va avea loc o dezbatere publica privind INNOIREA AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE A GROPII DE GUNOI GLINA.

ESTE FOARTE IMPORTANT SA FIM PREZENTI IN NUMAR CAT MAI MARE!

SOCIETATEA CIVILA isi va arata maine importanta in cadrul acestei dezbateri prin numarul de reprezentanti prezenti la intalnirea cu ceilalti participanti, respectiv cei ai Agentiei Nationale de Mediu si reprezentantii ECOREC S.A – administratorul gropii.

Dezbaterea de maine se pare ca pana in prezent n-a fost decat un prilej de intoxicare in spatiul virtual, precum ca nu se doreste a fi atat de publica pe cat ii spune numele, din cauza unor partipriuri intre Primaria PPL si Administratorul Gropii. TOTAL FALS!

Primaria Popesti-Leordeni, Primarul Orasului, Consiliul Local si absolut toti reprezentantii insitutiei, sunt VEHEMENT IMPOTRIVA INNOIRII AUTORIZATIEI DE FUNCTIONARE A GROPII DE GUNOI GLINA IN CONDITIILE ACTUALE!

DE CE E IMPORTANTA PREZENTA NOASTRA ACOLO IN NUMAR CAT MAI MARE SI DE CE NU E SUFICIENT SA NE REPREZINTE DOAR PRIMARUL SI CEI PE CARE I-AM VOTAT?

Pentru ca trebuie sa tragem un semnal de alarma atat insitutiilor statului competente sa ia masuri in acest caz si sa intervina cat si companiei administrative patronata din spusele citate in presa, de MAFIA ITALIANA, ca nu mai sunt doar „doua- trei guri de inchis” in povestea asta.

SUNT MILIOANE DE EURO IN JOC CARE NU POT FI OPRITE DOAR CU PARERI PE FACEBOOK!

In baza unui contract cu fosta Administratie Locala, Primaria Popesti-Leordeni, beneficiaza de o „fabuloasa” suma de 5000$ pe luna, dintr-o afacere care genereaza peste 1.000.000 E saptamanal.

Intelegeti de ce acest subiect e prea important sa fie dezbatut doar cu 2-3 persoane indiferent de cum ii cheama si ce functii au?

Revin la „MAFIA ITALIANA” despre care se tot vorbeste pe la colturi ca ar stapani cu adevarat aceasta groapa de gunoi si care ar fi dat mari batai de cap si ar fi redus la tacere multe persoane „sus asezate” pentu ca afacerea lor sa nu fie deranjata de nimic:

Personal nu m-am intersectat direct cu nimic care sa certifice aceste povestiri ( poate si pentru ca nu m-am legat de groapa de gunoi vreodata), DAR….:

In urma cu cateva luni, intamplarea a fost sa fiu prezent in primarie cand un jurnalist recunoscut de investigatii ne-a vizitat si solicita un punct de vedere autoritatilor pentru un reportaj cu titlul ” Groapa de gunoi Glina stapanita meticulos de Mafia Siciliana”.

In privinta acelui jurnalist am confirmare directa ca lucrurile n-au decurs tocmai bine pentru el in urma acelei investigatii.

Investigatia lui are in spate documente si probe pentru ceea ce sustine, care au fost stranse pe decursul mai multor saptamani de mers pe firul povestii.

Jurnalistul respectiv, a acceptat invitatia si a confirmat prezenta impreuna cu echipa de filmare, la dezbaterea publica de maine in care cu siguranta va dori sa ne spuna mai multe lucruri. ( PE CARE SA LE AUDA SI AGENTIA NATIONALA DE MEDIU – CAT SE MAI GANDESTE DACA LE PRELUNGESTE AUTORIZATIA).

Prin urmare: Aratati ca va pasa de sanatatea voastra si a celor apropiati si haideti sa facem front comun maine si sa fim prezenti in numar cat mai mare la aceasta dezbatere PUBLICA.

NU ESTE UN MITING SI NU ESTE DESPRE #REZIST, asa ca adunarea nu trebuie confiscata nici de blogeri de 2 lei, nici de vreun partid politic!

Este un apel la unitate pentru locuitorii orasului Popesti-Leordeni, cei mai afectati oameni de cea mai mare BOMBA ECOLOGICA din tara.

Ne vedem maine la ora 16:00 la Casa Parohiala sa spunem STOP intoxicarii si imbolnavirii populatiei din pricina Gropii de gunoi Glina!

Va rog SHARE, sa ajunga mesajul la toti cei afectati, in special cei din apropierea gropii care au cel mai mult de suferit!”, scrie Todireanu, pe o rețea de socializare.

Vezi și Neașteptat! Cine este cea mai bogată femeie din România, cu o avere de peste 420 de MILIOANE de euro

Surpriză de proporții! Încă la butoanele BNR, dar și acționar la Borussia Dortmund, renumitul club german de fotbal

EXCLUSIV! Avocații se revoltă: haos total pe toate palierele Justiției

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare