sursa foto:  123rf.com

Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran

Tribunalul București a respis propunerea DNA de arestare preventivă a medicului Mircea Beuran și au decis arestarea acestuia la domiciliu. Decizia poate fi contestată.

Profesorul Mircea Beuran este acuzat că a primit suma de 10.000 euro atât pentru a propune în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală, pe o perioadă determinată, cât și pentru a asigura câștigarea acestui concurs de către martor. Tribunalul București a decis arestarea acestuia la domiciliu.

Până în prezent postul respectiv nu a fost scos la concurs, potrivit DNA.

Tribunalul București a rămas în pronunțare în acest caz. Decizia pe care instanța o va da poate fi contestată la Curtea de Apel București.

Medicul Mircea Beuran a fost adus în sala de judecată, iar procesul trebuie să înceapă. El este aparat de avocatul Marian Nazat.

Asta după ce procurorii DNA l-au reținut joi seară pe Mircea Beuran pentru 24 de ore. Medicul a fost încarcerat în noaptea trecută în Arestul Capitalei, informează ziare.com.

 

Vezi și

EXCLUSIV Acțiune, motor! Marcel Vela filmează??!

Cine ar fi îngenuncheat-o pe Ana Birchall – De ce nu ar fi ajuns ministru în Guvernul Orban

EXCLUSIV Şmen făcut de Guvernul Orban! Condiția care le anulează acest drept polițiștilor și militarilor

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare