coronavirus tineri

sursa foto:  profimedia.ro

Obligativitatea purtării măștii de protecție pe stradă și restricția privind programul magazinelor ar putea să dispară! AUR apelează la instanță

Obligativitatea purtării măștii de protecție pe stradă și restricția privind programul magazinelor ar putea să dispară.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a contestat la Curtea de Apel București, restricţiile impuse de Guvern în timpul stării de alertă, fiind vizate inclusiv închiderea școlilor, obligativitatea purtării măștii la orele de curs și programul magazinelor.

„Carantina naţională, închiderea şcolilor şi susţinerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, mascat sub forma vacanţei prelungite, purtarea măştilor în sălile de curs, acolo unde orele se desfăşoară fizic, dar şi în spaţiile deschise, limitarea drastică a programului de funcţionare al magazinelor şi al altor operatori economici sunt măsurile contestate de AUR la Curtea de Apel”, transmite formațiunea.

În opinia noastră, ridicarea restricţiilor lipsite de fundament teoretic şi practic va restabili libertatea românilor: de gândire, de credinţă, de exprimare, de asociere, de mişcare, de iniţiativă, dar şi accesul liber la activităţile economice”, mai punctează AUR.

Vezi și Vlad Voiculescu și meritocrația promisă de USR-PLUS (opinie)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare