sursa foto:  stiripesurse.ro

Olguța Vasilescu începe o nouă răfuială cu Guvernul Orban: ‘Știm ce faceți! Opriți-vă’

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și candidat la Primăria Craiova, a lansat un atac dur la adresa Guvernului Orban și a actualei șefe de la Muncă, Violeta Alexandru.

Vasilescu anunță că „a fost nebunie aseară în Centrul Istoric al Craiovei” și că, la ordinul ministrului Muncii și a Guvernului Orban, s-au dat amenzi „pentru tot felul de aberații”.

Nebunie aseara in Centrul Istoric al Craiovei! Toate organele de control ale statului si-au facut aparitia si au impartit amenzi cu nemiluita. Statul nu a fost interesat deloc de cum a supravietuit industria HORECA in ultimele luni. De altfel, Ludovic Orban a fost transant: nu e importanta, ca nu aduce bani prea multi la stat… Sa nu va inchipuiti ca s-au dat amenzi doar pentru lipsa „distantarii sociale”. S-au dat amenzi pentru tot felul de aberatii…

Daca CCR a anulat sutele de mii de amenzi date batranilor care intarziau 10 minute peste ora de iesire din casa, acum s-au chitit pe elevii de scoala care sarbatoreau absolvirea si erau pe la mese. Am vazut si declaratiile ministrei Alexandru… Presa o prezinta ca pe o eroina a dreptatii si o protectoare a mediului de afaceri. Adevarul este ca, de mai bine de o luna, cere saptamanal planul de amenzi Inspectoratelor Teritoriale de Munca si cearta sefii acestor deconcentrate judetene daca i se pare ca au dat prea putine amenzi sau ca sunt prea mici.

De asta si enervarea ei ca unii inspectori ii informeaza pe patroni ca vin in control. STIM ce faceti doamna Alexandru! Opriti-va! Ajutati industriile care sufera in aceasta perioada, nu le distrugeti!”, a răbufnit Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Vezi și

EXCLUSIV Lovitură pentru Mihai Gâdea! Afacerea soției s-a prăbușit

Contracte de mii de lei pentru ‘băieții deștepți’ din PNL. Prin ce încrengături dubioase au reușit să dea lovitura

Informații bombă! România ar putea fi vândută aproape gratis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare