sursa foto:  gazetadecluj.ro

Olguța Vasilescu nu se lasă! Răspunsul dur pe care i l-a adresat șefului statului

Lia Olguţa Vasilescu, cea care a rămas în afara Guvernului după ce președintele Iohannis a respins-o, a declarat că probabil se va ajunge din nou cu o sesizare la CCR.

„Nu există niciun motiv de nelegalitate sau de incompatibilitate. Să nu uităm că am fost ministru, sunt deputat ales în Parlamentul României şi s-ar fi constatat până acum dacă ar fi fost o stare de nelegalitate sau de incompatibilitate. Sunt cetăţean român cu domiciliul în România, aşa cum cere legea, de asemenea nu am niciun fel de condamnare penală, după cum se ştie. El acum cere o dovadă a acestor lucruri, nu înţeleg ce dovadă. (…) Au mai fost şase miniştri numiţi acum câteva zile de către preşedintele Klaus Iohannis pentru care nu a cerut un fel de confirmare suplimentară. Dacă doreşte domnul Iohannis atât de mult, o să îi trimit o copie după cartea mea de identitate”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

„Nu am niciun fel de altă calitate, în afară de cea de deputat. După cum ştiţi, calitatea de mebru al Guvernuui este compatibilă cu cea de senator sau deputat (…) Dumnealui a spus foarte clar atunci când a ieşit să spună că ne respinge pe mine şi pe domnul Mircea Drăghici. Dânsul candidează la funcţie de preşedinte anul acesta şi vedem că orice demers pe care îl face preşedintele în aceaată perioadă cât a mai rămas până la alegerile prezidenţiale, toate activităţile lui trebuie să le vedem din această perspectivă. Există un blocaj instituţional la această oră. Aceasta este situaţia în care ne-a adus domnul preşedinte Iohannis”, a mai spus Olguţa Vasilescu.

Citește și:

Mare atenție! Autoritățile trag un semnal de alarmă! Ce medicament nu trebuie cumpărat

De necrezut! Unde ar locui tatăl premierului Viorica Dăncilă (foto) – Imagini incredibile

Atomica a fost lansată! Viorica Dăncilă ar urma să-l trădeze pe Liviu Dragnea – Mișcare făcută pe la spate

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare