sursa foto:  sibiu100.ro

Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru români: Nu doar că nu mai vor să facă majorările de pensii și salarii, dar vor sa taie

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, profețește un adevărat dezastru care va fi resimțit de români.

Olguța Vasilescu susține că Guvernul Orban nu doar că nu va mai face majorările pensiilor și salariilor, dar Cabinetul PNL va și tăia veniturile românilor.

„Acum intelegeti de ce vor anticipate? Pentru ca de la jumatatea anului nu doar ca nu mai vor sa faca majorarile de pensii si salarii care sunt aprobate prin lege, dar vor sa TAIE. Dau vina pe deficitul bugetar! Pai a cui e vina ca aveti un deficit halucinant de mare? A PSD? Nu! Ca PSD a tinut deficitul sub 3 la suta in fiecare dintre cei 3 ani de guvernare si la plecare era 2,8! A cui e vina ca va imprumutati in nestire si la dobanzi nepermis de mari? A PSD? Nu! Ca PSD se imprumuta la jumatate din cat o faceti voi, cei care ne acuzati ca vor plati datoriile si copiii nostri, iar acum va faceti ca ploua! Cat tupeu! Va ard degetele sa taiati veniturile romanilor, ca in 2010, si singurul lucru care va opreste e teama de votul popular! De asta vreti sa devansati alegerile! Ca voi aveti „masuri dure de luat” si „curea de strans”…”, a scris, pe Facebook, Olguța Vasilescu.

Vezi și

EXCLUSIV Rareș Bogdan dezvăluie numele ‘noului premier’ al lui Klaus Iohannis: ‘Astăzi e cea mai bună soluție’

EXCLUSIV Se încing spiritele! Fostul om al lui Traian Băsescu, făcut praf: Nu i s-a propus niciodată

E oficial! Se dau amenzi uriașe sau ore de muncă în folosul comunității pentru această faptă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare