sursa foto:  romaniatv.net

‘Omul lui Dragnea’, luat la puricat! Două luni, țintă în mișcare!

Dezvăluire explozivă! „Omul lui Dragnea” a fost, în cele din urmă, „călcat” de oamenii legii, după ce, timp de două luni, a fost „țintă în mișcare”, susține publicația Național

„După cum dezvăluiam pe 17 iulie, ”feuda” directorului general George Adrian Dincă de la Registrul Auto Român devenise deja o adevărată ”țintă în mișcare” pentru cei care nu puteau uita că acesta, în ciuda ”cumetriilor” liberale din trecut, nu se sfiise niciun moment să se legendeze în vremurile d eglorie ale fostului ”el lider maximo” al PSD-ului drept ”omul lui Dragnea”, scrie sursa citată.

Conform jurnaliștilor menționați, până la verificarea documentelor prin care acesta a ajuns director general „într-o sâmbătă seara”, ofițerii sub acoperire ai Direcției Generale Anticorupție, însoțiți de procurorii de caz, de trupele speciale ale Jadarmeriei și de colegii de la DOS au descins la mai multe locații din trei județe. În încercarea de a stopa astfel o rețea din care făceau parte inclusiv angajați ai Ministerului de Interne, ai Registrului Auto Român și diverși alți „samsari de mașini”, grupare specializată în înmatricularea autoturismelor cu probleme tehnice peste rând sau chiar falsificând acte.

Vezi și

EXCLUSIV Cel mai temut interlop, favorizat de Justiție! La Udrea și Mazăre, ‘Legea tăcerii’ nu s-a aplicat

Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Ofical

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare