sursa foto:  ziuaveche.ro

Parcagiii, la un pas de dispariție! Cine cere închisoare pentru ei

Parcagiilor li se pregătește o imensă lovitură! Pentru a opri fenomenul, un deputat cere pedepse drastice. Dacă proiectul de lege va fi aprobat, aceștia ar putea ajunge chiar și la închisoare.

Liberalul Ovidiu Raeţchi solicită ca parcagii să fie băgaţi la închisoare. Acesta crede că amenda nu îi mai sperie pe parcagii care cer ilegal bani şi propune pedepse mai aspre pentru aceştia. Pe de altă parte, poliţia le transmite şpferilor să nu le mai dea bani parcagiilor pentru a descuraja acest fenomen.

Deputatul liberal crede că tocmai frica de puşcărie i-ar putea lăsa fără loc de muncă pe parcagii, informează Promotor.

„Într-o primă etapă să vorbim de zile de lucru în folosul comunităţii; într-o a doua etapă să existe eventual o pedeapsă cu suspendare şi abia într-o a trei etapă să se pună problema de o pedeapsă de la 6 luni la un an. Eu sper să nu se ajungă acolo”, afirmă Raeţchi, deputat PNL.

„Un parcagiu poate câştiga într-o lună muncind trei ore pe zi aproximativ 4.000 de lei”, spune Răzvan Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale, conform Digi24.

Vezi și Dezvăluire explozivă! Primul ministru care ar putea zbura din Guvernul Dăncilă – Jocuri de culise halucinante

EXCLUSIV! Nereguli grave, depistate la cel mai cunoscut festival din România! Ce important om politic le-ar fi dat „avizul” comercianților ilegali

Atenție! Ce se va întâmpla cu pensionarii care ar urma să aibă o pensie mai mică după aplicarea noii Legi a pensiilor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare