sursa foto:  psnews.ro

Parcurile Capitalei sunt neîngrijite, iar primarul Nicușor Dan se laudă cu calitatea spațiilor verzi din București

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a susținut luni seară, la postul de televiziune B1TV, că este „mulţumitoare” calitatea spaţiilor verzi din Bucureşti, chiar dacă parcurile arată dezolant, scrie news.ro

 

 

 

Nicuşor Dan a explicat, luni seară, la B1TV, că anul trecut a fost o problemă cu companiile care se ocupau de amenajarea spaţiilor verzi.

”În ceea ce priveşte calitatea spaţiilor verzi, a fost anul trecut o trecere nefericită de la companii care au fost în procedură de închidere. (…) Nu s-a putut interveni”, a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat de ce anul acesta spaţiile verzi, parcurile nu sunt îngrijite, Nicuşor Dan a precizat că îl mulţumeşte calitatea spaţiilor verzi.

„Este mulţumitoare calitatea spaţiilor verzi. Problemele în Herăstrău sunt două. În primul rând, calitatea aleilor, pentru care avem bani anul acesta şi vom interveni, şi în al doilea rând, faptul că există malurile lacului care sunt prăbuşite şi pentru care nu avem bani anul acesta”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Mai mulţi locuitori ai Capitalei şi-au exprimat nemulţumirea, în ultimele zile, privind felul în care sunt îngrijire parcurile din Bucureşti, precum Herăstrău şi Cişmigiu, scrie news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare