Partidul sprijinit de Liviu Dragnea: O echipă obscură, Johannis, PNL- USR PLUS – UDMR, a instaurat dictatura medicală

Alianța Pentru Patrie, formațiunea sprijinită de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și a Coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR.

Iată ce a transmis APP, într-o declarație de presă:

Românii au demnitate și trebuie să fie respectați! 

O echipă obscură, Johannis, PNL- USR PLUS – UDMR, aflată temporar la cârmuirea țării, a instaurat DICTATURA MEDICALĂ. 

Neputincioși și incompetenți în gestionarea crizei medicale, provocată de pandemia de COVID-19, guvernanții de azi ne pun condiții să ieșim din casă, introduc vaccinarea forțată, ne obligă să ne vaccinăm copiii, pentru că, în dispreț total față de banii publici, au cumpărat 120  DE MILIOANE de doze de vaccin. 

Lipsiți de orice responsabilitate și de orice cunoștințe despre consecințele și efectele pe care le poate avea vaccinul asupra organismului, nu dau explicații, nu dezvăluie ce se întâmplă după vaccinare sau cine se expune unor riscuri, nu monitorizează persoanele vaccinate. 

Calcă în picioare Constituția, drepturile și libertățile fundamentale, introduc discriminarea între vaccinați și nevaccinați, vor să rupă societatea românească în două tabere, instigă la ură și dușmănie, mituiesc românii cu premii și facilități pentru vaccinare. 

Fiecare român trebuie să decidă pentru el și copiii lui, NU o putere coruptă care nu mai are nimic uman sau românesc în ea!

   

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare