sursa foto:  albaiuliainfo.ro

Peste 1 milion de vouchere sociale au fost emise până acum: ‘Cert este că niciun beneficiar nu va rămâne fără sprijin, acest lucru îl garantez’

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, informează că au fost emise peste 1 milion de carduri sociale.

Este vorba de voucherele sociale de 250 de lei, care se dau din două în două luni, până la sfârșitul anului 2022.

„𝐀𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐞𝐦𝐢𝐬𝐞 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞

La nivelul Guvernul României, căutăm în permanență soluții care să vină ca răspuns imediat la impactul multidimensional al războiului din Ucraina, iar domeniul securităţii alimentare este unul de maximă importanță.
După cum știți, una dintre aceste soluții este măsura acordării voucherelor sociale de 250 de lei, pe care le dăm o dată la două luni, până la finalul anului. Aici subliniez că ducem negocieri cu reprezentanții European Commission pentru a oferi acest sprijin până în 2027.

Noutatea de astăzi este că am depășit pragul de 1 milion de carduri emise.

Să știți că deși este o criză mondială de cipuri care ne provoacă dificultăți, la care se adaugă și diverse probleme întâmpinate în procesul de distribuire, toți cei implicați se mobilizează exemplar. Avem ședințe săptămânal, unde analizăm fiecare situație ce reprezintă un pericol.

Aduc mulțumiri celor trei emitenți de carduri și Compania Naţională Poşta Română, care lucrează inclusiv în weekend pentru a urgenta procedura, astfel încât oamenii să poată să folosească ajutorul cât mai repede.

‼️Cert este că niciun beneficiar nu va rămâne fără sprijin, acest lucru îl garantez.

Cu voucherele venim în sprijinul a peste 2,5 milioane de români, este o măsură de pionierat pentru România🇷🇴, din perspectiva numărului de beneficiari. Ce vă mai asigur este că, pentru următoarele tranșe, totul va fi mult mai cursiv”, spune Boloș.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare