sursa foto:  bzv.ro

Poșta Română a devenit agent electoral pentru PSD! Cât costă întreaga operațiune

Poșta Română face campanie pentru PSD. Instituția de stat livrează pliante cu realizările partidului de la Putere la pachet cu pensia.

Cel care a făcut publică informația  a fost  deputatul liberal Gigel Știrbu, care, într-o postare pe contul său de Facebook a scris că ”toți poștașii au fost puși să semneze un angajament prin care se obligă să ducă la fiecare pensionar în parte un pliant cu destule pagini, făcut de PSD.”

Reprezentanții Poștei Române au confirmat pentru G4Media.ro că există un contract de promovare cu PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, în valoare de 925.000 de lei, încheiat prin serviciul Postmesager Plus, disponibil oricărei entități, pe siteul Poștei.

Banii au fost deja virați de către PSD, iar poșta a început livrarea pliantelor, cu precizarea că nu își asumă răspunderea pentru conținutul lor.

Totodată, reprezentanții instituției spun că în perioada de precampanie pentru alegerile europarlamentare din mai, ”Poșta Română a trimis oferte fiecărui partid, formațiune și candidaților independenți pentru promovarea serviciilor de distribuire neadresat (Postmesager, Postmesager Plus și Postcatalog)”.

”Poşta Română distribuie materialele de promovare PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, pe baza unui CONTRACT COMERCIAL PLĂTIT. Modalitatea de distribuţie este stipulată în contractul dintre părţi şi este specifică serviciului POSTMESAGER PLUS. Valoarea contractului este de 925.000 lei care au fost deja virați companie” a transmis Poșta Română la solicitarea G4Media.ro

 

 

Vezi și Carmen Dan începe ‘decapitările’! Cine preia Jandarmeria și ce i se pregătește ‘Fantomei Albe’

Vești extraordinare pentru români! Statul le poate oferi până la 40.000 de lei. Ce trebuie să faci

Unde lucrează soția lui Rareș Bogdan și ce salariu are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare