sursa foto:  Facebook

Carmen Dan începe ‘decapitările’! Cine preia Jandarmeria și ce i se pregătește ‘Fantomei Albe’

Dezvăluire-bombă! Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, urmează să-i debarce pe actualii șefi ai Jandarmeriei Române, informează Național.

Mai mult, conform sursei citate, Jandarmeriei ar urma să fie preluată de al DGPI, fosta „Doi și-un sfert”. Cum? Cezar Ilie Medvichi ar urma să-l înlocuiască pe Cătălin Sindile în fruntea instituției. Medvichi ar fi girat de șeful DGPI, Rareș Văduva.

Singurul căruia Carmen Dan îi va face o favoare ar urma să fie generalul Lucian Paraschiv, cunoscut drept „Fantoma Albă” de la protestul din 10 august 2018.

Pentru acesta, se va crea, în mod expres, un batalion de intervenție de 300 de oameni, mai informează sursa citată.

Vezi și EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

„Coloneii Sebastian Cucos si Catalin Sindile urmeaza sa fie ”decapati” in cel mai scurt timp, formula de debarcare a acestora de la conducerea de facto a Jandarmeriei Romane urmand a fi cea a unor ”avansari de nerefuzat”. Astfel, presat cu ”niscai dezvaluiri” privind gafa chemarii procurorului militar Bogdan Pirlog in Piata Victoriei pe 10 august, Cucos va fi trimis ”pachet” la Bruxelles, cat mai departe de minister. Acolo unde va ajunge in schimb actualul imputernicit inspector general Catalin Sindile, teleormaneanul urmand sa-i cedeze locul colonelului Cezar Ilie Medvichi. Cadru de nadejde al serviciului secret al MAI, dar mai presus de toate cel propus in functie si girat personal de Rares Vaduva, omul caruia Carmen Dan nu-i poate refuza nimic!

Iar daca singurul care are locul ”securizat” in conducerea IGJR ca si ”numarul doi” este colonelul Gheorghe Marin Brancoveanu, preluarea Jandarmeriei ”pe persoana fizica” de catre Rares Vaduva si gruparea tot mai influenta din jurul acestuia vine la pachet cu o alta mutare absolut halucinanta a ”blondei de la Interne”. Care nu doar ca il tine ”in viata” pe finul generalului Lucian Pahontu, colonelul Catalin Paraschiv, dar ii si face o favoare greu de explicat controversatei ”Fantome Albe”. Mai ales pe fondul deficitului urias de personal cu care se confrunta toate structurile Ministerului de Interne, Carmen Dan a ”inghitit” si infiintarea pentru colonelul Paraschiv a unui nou batalion de interventie cu 300 de oameni! Basca infiintarea unei noi functii de adjunct, a treia, pentru aceeasi ”Fantoma Alba” care a coordonat personal interventia ”mascatilor” Jandarmeriei la violentele din Piata Victoriei din 10 august anul trecut. Si care de acum va avea adjunct sef de stat major, unul pe logistica si unul pentru pregatire si resurse umane, ca tot e ”criza” in MAI!”, scrie Național.

Vezi și Vești extraordinare pentru români! Statul le poate oferi până la 40.000 de lei. Ce trebuie să faci

Unde lucrează soția lui Rareș Bogdan și ce salariu are

Se aplică luni! Milioane de români vor avea venituri majorate, după decizia Guvernului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare