sursa foto:  digi24.ro

Premierul Florin Cîțu intră în război pe toate fronturile cu USR-PLUS! Atac direct la Dominic Fritz

După ce primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a cerut mai multe doze de vaccin, premierul Florin Cîțu i-a dat azi o replică dură.

Cîțu l-a atacat pe față pe Fritz, spunând că a găsit 20.000 de locuri libere la Timișoara, în condițiile în care primarul cere vaccinuri în plus.

Pe mine mă surprinde că a trebuit ca eu să caut şi că nu au venit specialiştii să caute pe platforma de programare şi să găsesc 20.000 de locuri libere în Timişoara, când Timişoara e carantinată. Nu am văzut pe nimeni să ia atitudine, să vadă de ce s-a întâmplat acest lucru.

Aş vrea să văd şi eu de ce s-a întâmplat această situaţie. Asta am găsit la Timişoara, după care am căutat în toată ţara şi am găsit multe locuri libere. Am găsit singur şi am cerut să mi se spună de ce e posibil ca un oraş cum e Timişoara şi judeţul Timiş să ceară vaccinuri în plus, dar să aibă 20.000 de locuri libere”, a declarat, miercuri, premierul Florin Cîţu.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a cerut mai multe doze de vaccinuri.

Tocmai pentru că intrăm în carantină trebuie să suplimentăm masiv și dozele de vaccinuri pentru Timișoara, avem deja 17 fluxuri din partea primăriei. Mai sunt și fluxuri deschise în spitale“, a afirmat Dominic Fritz.

Vezi și

S-au confirmat sursele Bugetul.ro! ‘Adierea de PSD’ din USR a prins o funcție-cheie! Din echipa Barna ajunge la Ministerul Muncii!

Lovitură! Parlamentul a respins definitiv acest beneficiu pentru medicii din linia întâi în lupta cu COVID-19

SURSE DNA ar fi descins la ANPC! Procurorii fac verificări pe modul în care s-au făcut detașările în posturile-cheie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare