sursa foto:  digi24.ro

Premierul României a făcut anunțul! Când va reveni programul Rabla pentru electrocasnice în cursul acestui an

Premierul României a anunțat când va reveni programul Rabla pentru electrocasnice în cursul acestui an. Află care sunt produsele pe care le poți achiziționa prin intermediul voucherelor de la stat și ce condiții trebuie să îndeplinești.

Programul Rabla pentru electrocasnice a început cu stângul în anul ce tocmai a trecut. Astfel, deși proiectul ar fi trebuit să debuteze de la 15 decembrie, românii au fost nevoiți să mai aștepte după ce acesta a fost amânat. Motivele care au fost exprimate de către autorități la acel moment au vizat securitatea cibernetică și anumite tentative de fraudă. Totuși, programul urmează să fie reluat în cursul anului 2021, după cum a anunțat premierul Florin Cîțu.

Pentru ca românii să beneficieze de voucherele oferite de stat trebuie să aștepte aprobarea bugetului. Pentru că programul este derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, Rabla pentru electrocasnice va fi inclusă în bugetul Ministerului Mediului. Astfel, proiectul de buget urmează să fie prezentat în Parlament, însă acest lucru se va întâmpla abia pe 4 februarie, conform unui anunț făcut de către Primul Ministru Cîțu. Totuși, conform legii în vigoare, proiectul de buget trebuie depus în Parlament în cel mult 20 de zile de la învestirea Guvernului, iar Cabinetul Cîțu a fost învestit la 23 decembrie 2020.

Vezi și:

Schimbări importante! Mii de români sunt vizați

DNA turează motoarele! După lovitura dată lui Costel Alexe, procurorii ar urma să calce pragul USR-PLUS!

Veste importantă! Se acordă noi beneficii salariale în acest an. Cine poate beneficia de acești bani

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare