sursa foto:  agerpres.ro

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: Ambiţia noastră este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie

Ambiţia noastră este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, deschizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic, a transmis vineri preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, după vizita Regelui Charles al III-lea în România.

 

 

„O prietenie inestimabilă care ne onorează şi ne inspiră! O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea! În cadrul discuţiei private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorinţa noastră de a ne conserva tradiţiile şi de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât şi noi suntem atât de mândri.

Ambiţia noastră este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, deschizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, „România are multe de oferit întregii lumi şi, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuţi prin bogăţiile care fac din ţara noastră un colţ deosebit al Europei”, transmite AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare