sursa foto:  agerpres.ro

Prima reacție a lui Marcel Ciolacu la atacul lui Klaus Iohannis! ‘De această decizie depinde dacă stabilitatea asigurată de PSD actului de guvernare va continua’

Joi, la Bruxelles, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat despre varianta„ Marcel Ciolacu – premier”, după ce șeful PSD a afirmat că ultimii ani din mandatul președintelui au fost „ani pierduți”. Șeful statului a răspuns: „Câteodată unii politicieni merg la televizor şi îi ia gura pe dinainte, ca să zic aşa, dar nu cred că cineva a uitat sau nu a înţeles că această coaliţie a apărut din nevoie”.

În replică, Marcel Ciolacu a afirmat că desemnarea premierului aparțile în mod exclusiv președintelui României. Totuși, șeful PSD avertizat că de această decizie depinde bunul mers al Coliției PNL-PSD.

„Desemnarea premierului aparține în mod exclusiv președintelui, potrivit Constituției. Acest lucru l-am spus întotdeauna. Însă, de această decizie depinde dacă stabilitatea asigurată de PSD actului de guvernare va continua și ne vom atinge obiectivele sociale și economice sau România va fi aruncată din nou în haosul de dreapta.

Românii și firmele românești așteaptă soluții pentru a trece mai ușor peste criză! Românii nu cred că ar ierta plimbatul unora cu chibriturile și sticla de benzină pe lângă guvernare.

Nu putem fi pompieri la nesfârșit! E timpul să ne concentrăm doar pe construit politici publice pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor!

În privința discuțiilor din spațiul public despre anumite companii care nu plătesc taxa de solidaritate, răspunsul Comisiei Europene este cât se poate de clar: Regulamentul a fost transpus corect și fără nici o modificare! Negociatorul din partea României a fost ministrul Energiei, care pe tot parcursul negocierii Regulamentului nu a cerut niciun punct de vedere Ministerului Finanțelor.

Ministerul Finanțelor a pus în aplicare ceea ce a negociat Ministerul Energiei, ba, mai mult, a cerut avizul acestei instituții pe OUG care implementa taxa de solidaritate!”, spune Marcel Ciolacu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare