sursa foto:  libertatea.ro

Primăria acestui oraș vrea să cumpere autobuze de milioane de euro. Cât va investi de fapt

Primăria acestui oraș vrea să achiziţioneze, în leasing, 38 de autobuze noi, potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Achiziţia de autobuze noi se va face în sistem leasing financiar pe 36 de luni, conform bugetului aprobat. Valoarea avansului este 10%, valoarea reziduală 1%, iar rata dobânzii este fixă pe toată durata de leasing, potrivit anunţului, scrie News.ro.

Valoarea contractului fiind estimată la 42,74 milioane de lei (9,2 milioane de euro), fără TVA.

Totodată, valoarea ratelor va include taxele de înmatriculare şi asigurările pe primul an. Numărul de autobuze care va fi achiziţionat este de 38.

Principalul criteriu de atribuire este raportul calitate/preţ, iar data limită pentru primirea ofertelor este 4 februarie 2019, potrivit anunţului.

Autoritatea contractantă a stabilit ca cerinţă minimă realizarea unei medii a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani (2015, 2016, 2017) de cel putin 38,8 milioane de lei.

În plus, ofertantul trebuie să demonstreze că, în ultimii trei ani, a furnizat produse comparabile cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de minimum 38,8 milioane de lei.

Citește și:

Alertă! De ce nu se poate întoarce Elena Udrea în România

Surpriză! Cât costă operația făcută de Olguța Vasilescu

Atenție! Cine e, de fapt, agresorul Vioricăi Dăncilă și ce avere are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare