sursa foto:  Facebook

Probleme pentru doctorul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu Covid-19! A fost reclamat la Colegiul Medicilor

Medicul ieșean Răzvan Constantinescu are probleme. Doctorul care, la începutul pandemiei, s-a oferit voluntar pentru a se infecta cu SARS-CoV-2 a fost reclamat la Colegiul Medicilor.

Medicul Adrian Cacoveanu din București a distribuit pe Facebook un articol care anunța că „3.150 de persoane au paralizat după vaccinul COVID-19” – un fake news. Un alt doctor, Răzvan Constantinescu din Iași, scrie că „așa-zisele vaccinuri sigure și eficiente sunt produse experimentale (și inutile) pentru care nici măcar producătorii nu-și asumă responsabilitatea”. Ambii au fost reclamați Colegiului Medicilor, potrivit informațiilor obținute de Libertatea.

Nu toți medicii susțin campania de vaccinare împotriva COVID-19. Unii au ales chiar să militeze împotriva imunizării, inclusiv prin răspândirea de informații false.

Este și cazul medicului chirurg Adrian Cacoveanu din București, care a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe informații referitoare la vaccinul anti-COVID-19 din categoria „fake news”.Spre exemplu, medicul bucureștean a distribuit, vineri, 15 ianuarie, un articol, apărut inițial pe site-ul burebista2012.blogspot.com, intitulat: „Raport CDC: 3.150 de persoane paralizate după vaccinul COVID-19 – «Nu-și mai pot desfășura activitățile zilnice normale»”.

Într-o altă postare făcută pe Facebook în cursul acestei săptămâni, medicul chirurg îi critica în termeni duri pe colegii săi care s-au vaccinat. „Dacă sute de cadre medicale s-au vaccinat cu aceste otrăvuri de time-bombs patologice, atunci Timișoara trebuie carantinată pentru următorii 20-50 de ani, cel puțin”, scrie Adrian Cacoveanu.

O altă sesizare pentru încălcarea Codului de Deontologie Medicală a fost depusă, potrivit sursei citate, și pe numele doctorului Răzvan Constantinescu, de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași, un cunoscut partizan al teoriilor conspiraționiste.

„Așa-zisele vaccinuri sigure și eficiente sunt produse experimentale (și inutile) pentru care nici măcar producătorii nu-și asumă responsabilitatea”, a scris Răzvan Constantinescu într-o postare făcută, în data de 5 ianuarie, pe Facebook.

Vezi și

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare