sursa foto:  romanialibera.ro

PSD reacționează dur: ‘Costache a dezertat! În urma lui, șase spitale rămân contaminate!’

PSD reacţioneză la demisia lui Victor Costache. Social-democraţii spun că în urma sa, fostul ministru al Sănătăţii lasă spitale contaminate şi sute de medici infectaţi cu noul coronavirus.

„Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie! În prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache. Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este solidaritatea arătată de ministrul Sănătăţii?! Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui”, se arată într-o postare a PSD de pe Facebook.

PSD spune că Victor Costache e „al doilea laş”, după ce şi Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier chiar înainte de învestire.

Victor Costache a demisionat vineri de la Ministerul Sănătăţii.

Premierul Ludovic Orban a luat act de hotărâre şi a anunţat că îl propune pe Nelu Tătaru pentru funcţia de ministru deplin.

Învestirea lui Tătaru ar urma să aibă loc în această după-amiază, informează Mediafax.ro

Vezi și:

Mare atenție, români! Se vor da amenzi uriașe pentru încalcarea legii

Avertisment fără precedent: Un caz de coronavirus poate fi responsabil pentru infectarea altor 59.000 de persoane

Video: Mărturia înfiorătoare a unui medic: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare