sursa foto:  romaniatv.net

Avertisment fără precedent: Un caz de coronavirus poate fi responsabil pentru infectarea altor 59.000 de persoane

Avertisment fără precedent dat de un doctor din prima linie a sistemului medical din Marea Britanie!

Profesorul Hugh Montgomery, de la secția de Terapie Intensivă a Whittington Hospital, a declarat că un caz de coronavirus poate fi responsabil pentru infectarea altor 59.000 de persoane, dacă nu sunt respectate măsurile de izolare.

Într-un interviu acordat publicației londoneze Evening Standard, Montgomery a explicat că gripa normal se poate transmite la maximum 14 persoane.

În vreme o persoană cu coronavirus poate fi responsabilă de infectarea altor 59.000 de cazuri.

Montgomery susține că o persoană cu COVID-19 poate transmite virusul către alte 3 persoane. „Dacă fiecare din acele trei persoane transmite virusul mai departe, iar asta se întâmplă de 10 ori, rezultă că prima persoană este responsabilă de infectarea a 59.000 de persoane”, a afirmat Montgomery.

Conform medicului de la Whittington Hospital, gripa normală se transmite la 1,4 persoane. Astfel, dacă virusul va fi dat de 10 ori mai departe, prima persoană va fi resposabilă de infectarea cu gripă a altor 14 oameni.

Vezi și

De ce va crește semnificativ numărul de cazuri de coronavirus înregistrate în România

EXCLUSIV Adevărul despre interdicția privind constituirea unui grup mai mare de 3 persoane: Pe cine vizează

EXCLUSIV Autoritățile refuză să testeze pesoanele care au intrat în contact direct cu pacienții cu coronavirus! Reacția Ministerului Sănătății

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare