sursa foto:  newscientist.com

Video: Mărturia înfiorătoare a unui medic din Spania: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

Într-un mesaj de-a dreptul sfâșietor postat pe Facebook, un medic din Madrid deplânge cu lacrimi în ochi alegerile pe care este obligat să le facă. ‘Ni s-a spus să-i lăsăm să moară pe bătrâni’.

Mărturia înfiorătoare a unui medic: 'Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară'

Mărturia înfiorătoare a unui medic: 'Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară'

Publicată de bugetul.ro pe Marţi, 24 martie 2020

În Spania, personalul medical decide cine trăiește și cine moare și, din câte se pare, s-a dat ordin ca „persoanele peste 65 de ani să fie lăsate deoparte”!

„Trebuie închis Madridul și trebuie echipamente medicale, pentru că altfel nu se va putea opri propagarea acestui virus! Vă rog să transmiteți, să distribuiți, ca să se știe! Deja trebuie să alegem pe cine nu intubăm, pentru că nu sunt ventilatoare. Cum le va păsa politicienilor de situația economică viitoare dacă nu dau doi bani pe viața de acum a personalului din sănătate? Cum se vor ocupa de economie, dacă nu se ocupă de viețile noastre? Asta se întâmplă. Barca se scufundă, spitalele intră în colaps și aici deja trebuie să alegi: cine trăiește și cine moare. Așa că să transmitem tuturor. Sunt medic în Madrid. Aceasta nu e o minciună, este adevărul. Este ceea ce se întâmplă în spitalele din Madrid”, spune medicul într-un mesaj pe Facebook.

Vezi și

De ce va crește semnificativ numărul de cazuri de coronavirus înregistrate în România

EXCLUSIV Adevărul despre interdicția privind constituirea unui grup mai mare de 3 persoane: Pe cine vizează

EXCLUSIV Autoritățile refuză să testeze pesoanele care au intrat în contact direct cu pacienții cu coronavirus! Reacția Ministerului Sănătății

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare