sursa foto:  romaniatv.net

PSD reacționează dur după ce Nicușor Dan a circulat cu ITP expirat: ‘E trist că vrei să conduci un oraș când nu ești în stare să conduci legal o mașină’

Partidul Social Democrat a reacționat după ce Nicușor Dan a circulat cu o mașină care avea Inspecția Tehnică Periodică (ITP)  expirată.

 

„Pentru românii obișnuiți, conducerea unui autoturism fără ITP înseamnă sancțiuni grave, pentru Nicușor Dan, eternul candidat al PNL, înseamnă doar avertisment. Guvernul PNL îl pune pe Nicușor Dan mai presus de lege, dar nu poate ascunde adevărul: e trist că vrei să conduci un oraș când nu ești în stare să conduci legal o mașină”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

 

Potrivit sociqal-democraților, „poliția condusă de puterea liberală închide ochii când eternul candidat la Primăria Capitalei este prins circulând cu ITP-ul expirat”.

 

„Îi dă un simplu avertisment și îl lasă în pace, să nu întârzie omul la propria lansare! Ce îi este permis lui Nicușor le este interzis, însă, oamenilor obișnuiți. Chiar ministerul lui Vela se lăuda cât de dură e legea, începând din 20 mai, dacă ești prins fără ITP valabil – amendă între 1305 și 2900 de lei, reținerea certificatului de înmatriculare și reținerea plăcuțelor, dovada este emisă fără drept de a conduce”, se mai arată în postarea PSD.

Nicușor Dan a declarat duminică la Digi24 că sâmbătă a fost sancționat cu avertisment de polițiștii rutieri după ce aceștia au constatat că el circula cu un autovehicul care avea Inspecția Tehnică Periodă (ITP) expirată.

Citește și:

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Un cunoscut medic a răbufnit: ‘M-am săturat de incompetența voastră! Orban va face orice e nevoie pentru a rămâne premier, împreună cu toată gașca de impostori, gen Grindă’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare