sursa foto:  stiripesurse.ro

Radu Tudor recționează după declarațiile președintelui: Bunicii noştri au stat în tranșee ani de zile

Radu Tudor a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat măsurile care urmează să fie luate. Acesta este de părere că  sunt bune, însă cam tardive. 

„Mai bine mai târziu decât niciodată, pentru că se se întâmplă în Italia şi Spania sunt lecţii de învăţat pentru noi.

Din punctul meu de vedere, trebuia ca de săptămâna trecută să fie o interdicţie ca persoanele vârstnice, de peste 60 de ani, să nu părăsească domiciliul. Ar fi trebuit un mecanism creat de primării, care să nu se ocupe de teatre şi alte prostii, ci să fie echipe care să ducă la domiciliul acestor oameni vârstnici medicamente şi alimente. Cred că aceste măsuri sunt benefice, tardive, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Nu înţeleg de ce nu a fost invitat azi la Cotroceni Raed Arafat, şeful DSU, şi constat că Ministerul Sănătăţii este veriga slabă, ministrul cel puţin. Mi se pare că domnul Costache e nepermis de relaxat pentru câte probleme sunt şi văd că se întâlnesc separat, pe bisericuţe, ceea ce nu e normal într-o stare de urgenţă.

Nu poate Poliţia să alerge cu pistolul după virus. Trebuie oamenii să înţeleagă că nu e niciun fel de tragedie dacă stai 10 săptămâni în casă. Ai mâncare, ai medicamente, ai televizor. Bunicii noştri au stat în tranşee câte 6-8-10 luni, ani de zile, ca să apere această ţara, iar noi nu putem să stăm în canapea, la căldură, 10 săptămâni, ca să nu ne confruntăm cu mii de morţi?

Faptul că se aplică nişte măsuri de mâine e, în sfârşit, un lucru bun, dar problemele rămân cu spitalele, cu DSP-urile”, a spus Radu Tudor.

Vezi și:

EXCLUSIV Adevărul despre interdicția privind constituirea unui grup mai mare de 3 persoane: Pe cine vizează

EXCLUSIV Autoritățile refuză să testeze pesoanele care au intrat în contact direct cu pacienții cu coronavirus! Reacția Ministerului Sănătății

Adrian Streinu-Cercel a dat verdictul! Pacientul infectat cu coronavirus a murit de cancer

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare