sursa foto:  gandul.ro

Raed Arafat, despre vaccinarea angajaților ISU: ‘Procentul de vaccinare este mai mic pentru că se reflectă ce se întâmplă și în societate în general’

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat că în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt vaccinați între 30 – 40% dintre angajați.

DSU, marea majoritate, cred că sunt câţiva care nu sunt vaccinaţi, dar marea majoritate s-a vaccinat la DSU. Din păcate, la ISU şi nu numai la ISU, ci şi în alte zone suntem ca în restul populaţiei poate un pic mai mult, undeva între 30-40 % suntem cu vaccinaţi în cadrul ISU şi acolo au fost discutate, explicat tot, dar se reflectă ce se întâmplă în rândul populaţiei”, a afirmat Arafat.

Întrebat care sunt motivele pentru care nu s-au vaccinat, şeful DSU a răspuns: “Am sesizat că ei caută informaţia unde e mai e senzaţională decât să fie mai ştiinţifică. Inclusiv, nu numai ISU, ci şi alte structuri. Ca şi procent este cumva la fel peste tot, poate sunt mici diferenţe. În structurile mai mici procentul de vaccinare e mai mare, structurile mai mari, procentul de vaccinare mai mic pentru că se reflectă ce se întâmplă şi în societate în general”, conform News.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare