sursa foto:  financialintelligence.ro

Raed Arafat, dispus să se vaccineze anti-COVID în direct: Dacă ăsta e un mod de a convinge o parte cred că merită făcut acest lucru

Secretarul de stat în Sănătate, Raed Arafat, a declarat că se va vaccina anti-COVID în direct, în momentul în care vaccinul va ajunge în România.

Raed Arafat este sigur că gestul său va duce la creștere încrederii românilor în vaccinare și spune că este vital ca numărul celor care fac vaccinul să fie cât mai mare.

”Oamenii sunt supuși unui bombardament de informații care, multe din ele, nu sunt nici validate, nu au nici baza științifică, chiar dacă uneori sunt spuse de unii medici. Asta este realitatea. La acest moment, cred că, prin puterea exemplului, la un anumit moment, vom putea arăta populației că oameni cum suntem noi care spunem că trebuie, o să ne vaccinăm și noi la momentul respectiv.

Alessandra Stoicescu: Adică o să o faceți în fața camerelor de luat vederi sau în direct pe internet, astfel încât să vadă oamenii că o faceți?

Raed Arafat: Dacă ăsta e un mod de a convinge o parte, oricât de mică este această parte, cred că merită făcut acest lucru. Și nu numai eu, ci și alte persoane care pot face acest lucru și să fie fără nicio îndoială că ne-am vaccinat, că nu am păcălit, că nu ne-am injectat cu ser fiziologic, pentru că o să auziți 1000 de forme de discuții din partea celor care vor să minimalizeze impactul vaccinului, care va fi unul foarte mare, dacă este administrat la un număr suficient de mare de oameni.

Vezi și: Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare