sursa foto:  digi24.ro

Raed Arafat, omul care ține pe umeri tot Guvernul. Marcel Ciolacu: ‘S-au pitit toți în spatele lui. Intervine când nu mai există altă soluție’

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, că Guvernul ar fi trebuit să ia măsuri pentru a preveni inundaţiile din ultimele zile, însă, da ce obicei când se întâmplă ”o catastrofă” este trimis Raed Arafat să gestioneze situaţia. S-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat”, afirmă Ciolacu.

”Au fost trei provocări majore – pandemia, vaccinarea, acum au apărut inundaţiile (…) Ei confundă Guvernul României cu Guvernul coaliţiei. Ăla e Guvernul României. Acum confundă funcţia de prim-ministru al României cu candidatul Cîţu de la PNL, de parcă interesează pe cineva”, a declarat, luni seară, Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Liderul PSD acuză Guvernul că nu a intervenit la timp pentru a preveni inundaţiile produse în ultimele zile.

”Noi acţionăm pompieristic, numai când se întâmpă o catastrofă, numai atunci intervenim. O să vă spun un lucru care nu-mi aduce voturi: s-au pitit toţi în spatele lui Raed Arafat. Raed Arafat intervine când nu mai există altă soluţie. Prevenţia o face Guvernul şi cu specialiştii”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Zeci de localităţi din mai multe judeţe au fost afectate, în ultimele zile, din cauza ploilor abundente, conform cu news.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare