sursa foto:   InquamPhotos / Octav Ganea

Rafila mizează pe seriozitatea militarului Ciucă! ‘Nu cred că se pune vreun moment problema să nu se producă această schimbare de prim-ministru’

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a afirmat, sâmbătă seara, că rotația premierilor va avea loc în anul 2023, așa cum a fost parafat în cadrul acordului dintre PNL și PSD.

Rafila este sigur că Marcel Ciolacu va ajunge premier. El mizează și pe faptul că prim-ministrul Nicolae Ciucă este militar de profesie și că se va ține de cuvânt.

Nu cunosc, eu am văzut declaraţiile publice, domnul preşedinte Marcel Ciolacu îşi asumă această poziţie, dificilă într-o situaţie de criză, dar pe de altă parte ea este normală, a fost negociată, a fost parafată în cadrul protocolului care a stat la baza formării acestei coaliţii.

Mi se pare normal să existe şi din partea domnului prim-ministru, sunt convins, dânsul este un om foarte serios, este şi militar de profesie, nu cred că se pune vreun moment problema să nu se producă această schimbare de prim-ministru”, a declarat Rafila, la TVR Info.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare