Rareș Bogdan avertizează: ‘Supravegheați urnele că ăștia ne fură alegerile’

 

Candidatul care deschide lista PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan, a declarat joi, la Brăila, çă liberalii nu trebuie să se bucure pe 26 mai la ora 21.00 când se închide votarea și se anunță primele rezultate, ci trebuie să fie vigilenți până dimineața următoare pentru că se va încerca fraudarea alegerilor.

„La ora 21.00, Ludovic Orban va anunta un scor istoric. Dar noi nu suntem Mircea Geoana, noi nu ne vom bucura la 21.00, ne vom bucura la ora 04.00, pentru ca ei atunci incep sa fure, pana atunci ameninta. Bucurati-va la 4-5 dimineata, pana atunci supravegheati fiecare vot pentru ca sunt disperati si vor incerca sa fraudeze alegerilor cu jandarmeria si politia conduse de Carmen Dan. Sa nu va fie frica de ei, sa credeti in victoria noastra si sa nu uitati un lucru, in democratie hotii stau la puscarie. Nu acceptam decat victoria! Supravegheati urnele ca astia ne fura alegerile daca nu!”, le-a spus Rareș Bogdan liberalilor.

Pe 26 mai, românii sunt așteptați la urne pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul pe justiție convocat de Klaus Iohannis.

 

Vezi și:

Vești pentru șoferi! Vor apărea schimbări pentru polițele RCA

Vești pentru angajați! Se dau amenzi de mii de lei

Vești pentru salariați! De ce compansații vor avea parte

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare