sursa foto:  a1.ro

Vești pentru angajați! Se dau amenzi de mii de lei

Noua lege a turismului prevede îndatoriri obligatorii ale agenților economici din domeniu, față de turiștii care le calcă pragul.

Aceștia sunt acum obligați să protejeze turiștii cât și bunurile acestora, în caz contrar, aceștia riscând amenzi de peste 30.000 de lei.

Operatorii economici din turism vor trebui să informeze turiștii cu rpivire la oferta și serviciile pe care le prestează. O altă obligație este cea a protejării turistului atât în incinta hotelului, cât și în timpul cât acesta este plecat în excursiile oferite de respectivul operator, conform normelor pentru ghizii de turism.

 

O altă obligație a operatorilor este și „să protejeze bunurile turiştilor aflate în structurile de primire turistică administrate, depuse spre păstrare în case de valori sau încăperi special amenajate, împotriva deteriorării sau furtului şi să garanteze despăgubirea acestora în cazul apariţiei unor prejudicii, prin asigurarea la societăţi de asigurare”, se spune în noua prevedere, informează dcbusiness.ro

Vezi și

Vești uriașe pentru o categorie de angajați! De ce beneficiu veți avea parte începand de luna aceasta

E oficial! Iată ce vor primi sute de angajați

Atenție! Vești pentru românii care au dobândit un bun prin uzucapiune

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare