sursa foto:  facebook

Rareș Bogdan: ‘Dacă era un ministru liberal la Ministerul Sănătății probabil că luam măsuri într-un anumit fel’

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, pentru PS News, că premierul Florin Cîțu nu are nevoie de aprobarea unui partid pentru a face o remaniere. 

”Eu nu cred că există un premier USR, un premier PNL și un premier UDMR. Nu, există un singur premier, care are în spate și sprijinul președintelui Klaus Iohannis”, este de părere Rareș Bogdan.

El a  precizat și că, dacă la Ministerul Sănătății era acum un ministru liberal, se luau măsuri ”într-un anumit fel”.

”Cred că vorbim prea mult despre un om. Aici este mai mult decât un om. USRPLUS și l-a asumat, îl susține în continuare, noi suntem într-o coaliție și nu facem ce vrem în această coaliție. E clar că au apărut multe probleme acolo, dar e clar că este susținut total, cu pieptul gol scos în față pe frontul de luptă, de colegii săi din USRPLUS.

Noi suntem într-o coaliție și ne respectăm partenerii de coaliție. Dacă era un ministru liberal la Ministerul Sănătății probabil că luam măsuri într-un anumit fel. Nu este un ministru liberal, știu că face parte dintr-un cabinet unde PNL a dat premierul. Însă, premierul are acest apanaj al poziției sale, de a putea să opereze atunci când consideră necesar și remanieri”, notează psnews.ro

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare