Rareș Bogdan își face praf noii colegi: ‘Nu cred că mai există undeva pe planetă’

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a reacționat dur, după ieșirea președintelui Klaus Iohannis, la adresa noilor colegi veniți de la PSD.

Rareș Bogdan spune că nu crede că mai există undeva pe planetă o clasă politică mai lipsită de principii, valori și credințe.

Poate acum vor pricepe cu toții, dacă de la mine nu a fost îndeajuns de clară poziția, pana și cei care zilele trecute se făceau ca nu înțeleg de ce atac cu înverșunare mizeria traseismului vor putea medita la aceasta chestiune…………….

Urâtă politichie mai avem, nu cred ca mai exista undeva pe planeta o clasa politica mai lipsită de principii, valori și credințe. Suntem absolut unici pe planeta și din acest punct de vedere”, a reacționat Rareș Bogdan, pe Facebook.

Întrebat despre trecerea unor primari PSD la PNL, președintele Klaus Iohannis a declarat că a fost și este împotriva traseismului politic.

„Pot să vă spun franc nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna şi sunt şi acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic e o boală gravă a societăţii româneşti. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a afirmat Iohannis.

Vezi și

Document. Lovitură pentru Cristian Popescu Piedone! Acțiune în instanță demarată împotriva sa

Ministrul Ion Ștefan, zis ‘Grindă’, este noul baron de Vrancea? Proiect de 8 milioane de euro pentru o comună din fieful acestuia

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare