sursa foto:  realitatea.net

Rareș Bogdan lansează un atac fără precedent! ‘S-a transformat direct într-o bâtă pe care Liviu Dragnea o folosește’

Atac fără precedent al lui Rareș Bogdan la adresa uneia dintre cele mai importante instituții din România! Realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” a lansat acuze grave în privința Jandarmeriei Române, după ce mai mulți protestatari #Rezist au fost reținuți marți seara.

Bogdan susține că, după ce le-a fost mărit bugetul de cinci ori față de anul trecut, Jandarmeria devenit o bâtă pe care Liviu Dragnea o folosește împotriva protestatarilor.

„Jandarmeria nu mai are nicio legătură cu România și cu apărare cetățenilor, s-a transformat direct într-o bâtă pe care Liviu Dragnea o folosește împotriva celor care încearcă să protesteze. Jandarmeria, oficial în România, apară hoția și infractorii. Ne întrebăm când or să ne gazeze din nou, pentru că, la constituirea bugetului, singura armă din România care a primit un buget crescut a fost Jandarmeria. De cinci ori mai mult. S-au tăiat la Parchete, s-a tăiat la Armată, s-a tăiat la SRI, la SIE, la SPP, la Poliția Română.

Singurii care au primit bani, de cinci ori mai mult decât bugetul precedent, este Jandarmeria Română, cea care acționează împotriva cetățenilor, după model rusesc. Doar acolo nu mai poți să protestezi, pentru că ești ridicat și băgat în dubă. Asta s-a întâmplat în această seară, în fața Ministerului Justiției, unde protestatarii care au reacționat după Ordonanța lui Tudorel Toader au fost ridicați, băgați în dubă, iar acum se află la Secția 17 Poliție”, a afirmat, marți seara, Rareș Bogdan.

Vezi și Lovitură dură pentru toți clienții RCS&RDS! Se aplică la 1 martie 2019

Țiriac dă mega-lovitura! Ce sume câștigă acesta fără a face nimic

EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare