sursa foto:  mytex.ro

Rareș Bogdan n-a uitat de unde a plecat: ‘A fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele!’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a dezvăluit că cea mai frumoasă perioadă a vieții sale a fost cea în care a lucrat în presă.

Deși nu regretă că a intrat în politică, regretă că nu mai poate să facă emisiuni, a declarat Rareș Bogdan, pentru DcNews.

Astăzi, când împlinește 46 de ani, Rareș Bogdan a spus pentru DC News ce nu ar face niciodată în calitate de politician.

„De ziua mea, am stat acasă cu familia, iar acum am ieșit la un restaurant cu niște prieteni care s-au șocat că, în sfârșit, sunt în București. Până acum, mă vedeau doar prin țară, dar plec din nou la noapte”, a zis Rareș Bogdan.

„M-a sunat multă lume. Cea mai frumoasă surpriză de astăzi a fost că am primit un tablou de colecție din partea soției și copiilor”, ne-a mai spus politicianul.

Întrebat dacă îi este dor de presă, Rareș Bogdan ne-a zis: „Enorm!”

Nu regret pasul făcut, dar regret că nu pot să fac și emisiuni. Vorbeam astăzi cu Oana Stănciulescu și Oreste și le spuneam că mi-e dor de presă. Și peste tot, pe unde umblu prin țară, oamenii îmi spun că nu mai au cum să se uite seara la Jocuri de putere și că le este dor de emisiunea mea. Și mie mi-e dor. Nu regret că am făcut pasul spre politică, dar mi-ar fi plăcut să fac și emisiuni… desigur, dacă aș fi putut. Partea cu presa a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”.

Întrebat ce nu ar face niciodată ca politician, Rareș Bogdan ne-a spus: ”Niciodată nu mi-aș trăda alegătorii și nu aș face vreo acțiune împotriva interesului național al României. Repet: niciodată nu mi-aș trăda țara și poporul! Orice ar fi! Și dacă ar fi să plec definitiv din politică!”.

„Cel mai fericit am fost în momentul când mi s-au născut copiii. Când s-a născut Mihăiță, am plâns de fericire, iar apoi, când a venit Jacqueline, care mă iubește enorm, am fost la fel de bucuros. Cele mai fericite momente din viața mea au fost când mi-au venit copiii pe lume”, a mai zis Rareș Bogdan, pentru DC News.

Vezi și SURSE DNA a descins la Poliția Capitalei! Procurorii au intrat pe fir: Este anchetat modul în care un celebru șef din Poliție a dat sporuri

Mega-scandal! Costel Alexe, ministrul Mediului, acuzat de ‘plagiat grosolan’

Horă între un candidat PNL, un fost șef ‘Doi și-un sfert’ și cumetrii lui Emi Pian! Legături-dinamită

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare