sursa foto:  psnews.ro

Horă între un candidat PNL, un fost șef ‘Doi și-un sfert’ și cumetrii lui Emi Pian! Legături-dinamită

La Craiova, în hora dintre candidatul PNL la Primărie, Nicolae Giugea, și clanul Vaticanu, cumetrii lui Emi Pian, a intrat și un fost șef „Doi și-un sfert” Olt și Dolj, Georgel Enescu.

Enescu este pe locul 7 al listei de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova. El e și fost șef IPJ Dolj.

În 2008, Georgel Enescu a fost demis din fruntea IPJ Dolj, după răfuielile în care a fost implicat temutul clan „Pară”. S-a vorbit chiar că Enescu a fost complicele clanului „Pară”, scrie flux24.ro.

Un alt amănunt interesant este că prefect de Dolj, la acea vreme, era chiar Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova.

Recent, Bugetul.ro a dezvăluit că Giugea i-a cerut sprijinul lui „Vaticanu”, cumătrul lui Emi Pian, pentru alegerile din acest an.

„Vaticanu” și Giugea au bătut palma, iar liderul de clan a intrat în campanie pentru omul propus de PNL la Primăria Craiova.

Iată ce scrie flux24.ro:

Bănia fierbe în plină campanie electorală, în timp ce clanurile de interlopi craioveni încearcă să pună stăpânire și pe politicienii locali! Candidatul PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, a obținut sprijinul clanului de interlopi „Vaticanu”, din temutul cartier craiovean Fața Luncii, fapt relatat în mod repetat, de presă, în ultima perioadă.

Interesant este faptul că pe locul 7 al listei de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova se regăsește și comisarul-șef în rezervă Georgel Enescu, demis din fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj în 2008, din cauza răfuielilor dintre clanul de interlopi „Pară” și firma de pază a lui „Enryko” (Constantinescu).

Ministrul de Interne de la acea vreme, Cristi David, i-a cerut demisia comisarului-șef Enescu, în direct, la tv, din fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

La fel de interesant este faptul că atunci când Georgel Enescu era complice al clanului „Pară”, prefect al județului Dolj era Nicolae Giugea. Iată că vechile frății dintre Enescu, Giugea și „Pară” nu se uită!

Demis cu surle și trâmbițe din cauza legăturilor cu interlopii, el fiind și naș al liderului unui clan suspectat de trafic de persoane pe relația Mexic-SUA, aflat în atenția FBI, Georgel Enescu a fost pus ofițer la dispoziția IGPR, pentru a fi numit, apoi, șef al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI) Olt, apoi transferat la instituția omoloagă din Dolj, fostul temut Doi Și-un Sfert!

Culmea ironiei, Georgel Enescu și-a sfârșit cariera în MAI cu funcțiile de șef al Postului de Poliție Rurală Stoina (Olt) și Bălcești (Vâlcea)!

În plin scandal al legăturilor dintre lumea interlopă și șefii Poliției Române, soldat cu demiterea chestorului Liviu Vasilescu din fruntea IGPR, din cauza legăturilor cu temutul clan „Duduianu”, ai cărui cumetri sunt „Vaticanii” din Craiova, candidatul PNL Nicolae Giugea a apelat la sprijinul acestora, în încercarea de a câștiga Primăria Craiova.

Surse politice precizează că președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, fost șef PDL, l-a plasat pe Georgel Enescu (de asemenea fost susținător PDL) pe listele PNL Craiova, pentru a putea „întoarce armele” împotriva lui Nicolae Giugea (provenit din vechiul PNL, impus de însuși Ludovic Orban, de la București).

Bugetul.ro v-a vorbit, în luna august, despre înțelegerea dintre Vaticanu și Giugea

Într-o înregistrare pe care redacția noastră v-a prezentat-o se vede cum Giugea apelează la Giugea la Vaticanu, liderul clanului craiovean cu același nume și cumătrul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis la 4 august, în București.

Acum, Bugetul.ro a intrat în posesia unei noi înregistrări. Conform acesteia, Vaticanu le cere oamenilor să-l voteze pe liberal.

Vezi și Probă video. Legătura liderului clanului care susține PNL cu Emi Pian

„Să desființăm groapa. Îi dăm foc, dacă nu. Sare în aer!”

Mai mult, liderul de clan anunță că, dacă groapa de gunoi din zona unde locuiește nu va fi desființată, o va arunca în aer.

Vrem și noi câte-un share și să îl votați pe domnul Giugea”, spune un membru al clanului Vaticanu.

Da, da, da, e bine, pe domnul Giugea”, zice chiar Vaticanu.

„(Ne face) condițiile de viață, utilitățile: gaze, canalizare și groapa asta ecologică. Să desființăm groapa. Îi dăm foc, dacă nu. Sare în aer!”, spune liderul de clan.

Vaticanu, cumătrul lui Emi Pian

Acum Bugetul.ro a descoperit o nouă filmare pe care apare același Vaticanu, împreună cu Florin Mototolea, zis Emi Pian, omorât la începutul acestei luni.

Vezi și O nouă filmare explozivă! După ce le-a promis ‘pensii’ țiganilor, PNL fraternizează cu clanurile

Vaticanu se laudă că este în mașină cu Emi Pian și cu fiul acestuia, Aly Pian.

Mai mult, el spune că este cumătrul lui Emi Pian și se fălește că a primit un ceas de 6.000 de euro de la fostul lider al Duduienilor, ucis la 4 august, după o ceartă la un joc de barbut.

În prezent, Richard Emanuel Gheorghe, zis Richard al lui Rinu sau Piticu’, este arestat preventiv, fiind acuzat de uciderea lui Emi Pian.

Vezi și Vești uriașe! Statul sare în ajutorul unei categorii de români

Mare atenție! Se dau amenzi de până la 3000 de lei

EXCLUSIV Guvernul Orban se pregătește să instaleze ‘Omerta’! Ordin pentru punerea în aplicare a ‘Codului Tăcerii’

Vezi și

EXCLUSIV Controverse în privința transformării medicilor veterinari în polițiști: ‘Mi se pare o lipsă de respect față de polițiștii care au făcut o școală’

Dezbatere cu scântei la Ministerul de Interne! ‘Cum stabilește milițianul?’, ‘Pentru a vă dovedi că nu suntem milițieni’

Document. Nebunie! Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare