O nouă filmare explozivă! După ce le-a promis ‘pensii’ țiganilor, PNL fraternizează cu clanurile

O înregistrare explozivă scoate la iveală legăturile bolnăvicioase ale politicienilor români cu clanurile țigănești.

După ce zilele trecute, Bugetul.ro v-a prezentat o filmare în care apare candidatul PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, care le promite etnicilor rromi ajutoare echivalente cu pensiile, pentru țiganii de peste 60 de ani, acum același politician fraternizează cu clanurile din unul dintre cele mai de temut cartiere din Craiova, Fața Luncii.

„Giugea a apelat acum la bulibașa „Vaticanu”, arestat, apoi expulzat din SUA, sub acuzații de trafic de persoane și proxenetism, la fel ca și fiul său, Păunaș”, informează Știripesurse.ro.

„Clanul Vaticanu introduce ilegal cerșetori și prostituate în SUA, pe la granița cu Mexic și se află pe lista de suspecți a FBI. De altfel, Păunaș Vaticanu se laudă pe rețelele de socializare că trăiește în Los Angeles, deși a fost expulzat din SUA și are mai multe dosare penale și procese și în România”, spun sursele Bugetul.ro.

De altfel, pe înregistrare se vede cum Vaticanu transmite ordinul său întregii comunități: anume ca aceasta să-l susțină pe Giugea.

În mod surprinzător, după ce liderul țiganilor spune că ei au mai fost prin „Occidente” și știu ce „înseamnă viața asta frumoasă”, candidatul PNL are o atitudine servilă, zicând „foarte bine ați subliniat, domnu’ Vaticanu”.

Vă redăm dialogul dintre Vaticanu și Giugea:

Vaticanu: Domnu’ Giugea, îmi dați și mie două minute, ca la școală? Vreau să corectez ceva. Pentru că eu sunt liderul Moflenilor. Vreau să completez ceva. Ne place cum ați călcat cu dreptul. Că ați promis așa, Centrul e suficient. Ne-am săturat de 30 de ani ce a făcut Olguța, ce a făcut domnul primar Solomon, PSD-ul în general.

Ați spus așa: trebuie să o luăm și la periferie. Noi suntem la periferie acuma și trebuie să facem ceva și la periferie, pentru că eu am copii, am nepoți, să miros și eu aer curat, să miros și eu, să simt că sunt în Craiova.

Deci, dumneavoastră ați promis și vă angajați și de asta noi, cetățenii, să reținem ce spune Vaticanu. A spus o chestie mare: Primăria este obligatorie să ne facă utilități! Dacă nu-l alegem pe domnul primar Giugea, cine ne face? Ne mai face Olguța sau celălat? Că a stat 5 ani, 12 ani a stat Solomon, 8 ani de zile și n-a făcut nimic!

Giugea: Corect, așa e!

Vaticanu: Deci, haideți să-l alegem, să reținem! Pe 28 septembrie, să-l alegem pe Giugea Nicolae, că ne-a promis aici în față, este un om drept. N-are nevoie de ce fac alții. Să ne facă și nouă, la Mofleni, ce trebuie să ne facă! Haideți să ne dăm silința și noi, cetățenii ăștia, care suntem puțini, mai adevărați, care am fost în Occidente, care am văzut ce înseamnă viața asta frumoasă.

Giugea: Domnu’ Vaticanu, foarte bine ați subliniat, sunteți oameni care ați umblat prin lumea asta, prin Europa asta. Eu mă refer la Europa, că mulți ați fost și în afara ei, și dincolo de Europa.

Vezi și Medic: ‘În România a fost identificată deja noua tulpină a coronavirusului, cea modificată’

Prof.dr. Virgil Păunescu: ‘Vaccinul românesc anti-COVID este sabotat din toate părțile, dar mai ales de către cei aflați la guvernare’

Marcel Vela continuă revoluția! Se modifică uniformele polițiștilor!

Florin Salam, cântând pentru Vaticanu, în SUA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare