guvernul orban

sursa foto:  mediafax.ro

Document. Nebunie! Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

Document-bombă intrat în posesia reporterului Bugetul.ro! Pe scurt, o mamă a făcut o cerere, la Serviciul Pașapoarte București, pentru a i se elibera fiicei sale minore pașaportul.

Solicitarea mamei este respinsă, iar motivul este ireal. Tatăl minorei este mort și, pentru a i se elibera fetei pașaportul, ar fi nevoie de verificări suplimentare, inclusiv de „prezentarea” tatălui decedat la sediul Serviciului.

Răspunsul dat mamei minorei este semnat chiar de directorului Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, comisarul de poliție Claudiu Petre Porojan.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte aparține de Prefectura București, instituție în fruntea căreia se află Gheorghe Cojanu.

Gheorghe Cojanu a fost numit în funcția de prefect chiar de către Guvernul Ludovic Orban, în luna mai.

În cazul dumneavostră, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că tatăl minorei, …, figurează ca fiind decedat, situație în care sunt necesare verificări suplimentare, inclusiv prezentarea acestuia la sediului serviciului nostru”, se arată în documentul ajuns în posesia reporterului Bugetul.ro.

Vezi și

Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare despre fostul șef al SRI George Maior: ‘Face parte din Echipajul lui George Soros’

Revoltător! Fost șef de poliție, primit cu brațele deschise pe listele PNL, după ce a fost demis din cauza unui scandal între interlopi

EXCLUSIV Ciudatul caz al omului PNL, care face campanie pentru USR-PLUS! L-a șters pe Emi Pian de pe Facebook, după ce s-a zis că e rudă cu celebrul interlop

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare