sursa foto:  g4media.ro

Rareș Bogdan reacționează, după amenințarea noului șef al PSD: S-a trezit și domnul acesta să vorbească

După amenințarea lansată public de către Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, cu privirea la instalarea unui nou guvern social-democrat, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a reacționat în forță.

Europarlamentarul PNL spune că PSD va mai instala un Guvern în România după anul 2025.

„S-a trezit si domnul acesta sa vorbeasca. PSD va mai instala un Guvern in aceasta tara undeva dupa 2025, eventual…. Ma indoiesc profund insa, chiar si atunci”, a scris, pe Facebook, Rareș Bogdan.

Anterior, Marcel Ciolacu a declarat că, dacă Guvernul Orban va schimba legea electorală, ca primarii să fie aleși în două tururi, PSD va instala un nou Executiv.

„O decizie foarte clara, in cazul in care actualul Guvern o sa vina cu asumarea raspunderii pe legile electorale, decizia sa fie ca PSD impreuna cu alti parteneri din Parlament sa depunem o motiune de cenzura. Cu siguranta, daca vom depune o motiune de cenzura si vom constata ca avem o majoritate pentru ca aceasta motiune sa aiba si efecte juridice, respectiv Guvernul Orban sa cada, vom avea o strategie si de a veni cu o propunere de nou Guvern”, a spus Ciolacu.

Vezi și

Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

Traian Băsescu ‘îi dă o mână de ajutor’ lui Ludovic Orban! Ce ar fi făcut în privința creșterii pensiilor

Veste mare-Se vor da mai mulți bani din partea statului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare