Rareș Bogdan revine în forță! Amenință că va cutremura scena politică: Voi spune foarte multe adevăruri care nu vor conveni nici colegilor mei

Absent în ultima vreme din spațiul public, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, revine în forță și anunță că va cutremura scena politică.

În privința dosarului „10 August”, Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri care nu le vor conveni nici colegilor săi.

Au trecut doi ani de zile, in care am asteptat sa se faca dreptate. Au fost momente pe care nu le voi uita niciodata. Realitatea a fost principala televiziune care a transmis realitatea rusinoasa din piata. Gesturile de inchidere a dosarului decredibilizeaza justitia din Romania. Pentru mine, prima data a fost socul inchidererii dosarului. Fiind prim-vicepresedinte al partidului de guvernamant, am preferat sa nu comentez decizia. Am refuzat orice interventie, orice interviu pe tema 10 August.

Dupa 20 August voi iesi public si voi spune foarte multe adevaruri care nu vor conveni nici colegilor mei. Perioada de silenzio stampa se incheie pe 20 si voi fi un jucator extrem de agresiv si incomod. Voi spune lucruri si voi spune cine l-a scos din dosar si il protejeaza pe Catalin Paraschiv. Este foarte important sa stim rolul pe care l-a jucat Catalin Paraschiv la 10 August. Dupa 20 voi vorbi lucruri care vor deranja.

Pana acum, dintr-un respect si pentru a nu crea mai multe probleme decat exista, am fost destul de cuminte, dar dupa 20 august voi vorbi lucruri care vor deranja, dar cu siguranta imi voi recastiga respectul public pe care nu sunt dispus sa il arunc la cosul de gunoi pentru unii sau pentru altii. Pe unii o sa-i doara stomacul rau dupa 20 august, iar pe altii o sa-i apuce durerea de cap. Voi reveni la forma initiala si voi intra in teren.

Revenind la 10 august, evenimentele de atunci raman o pata in istoria postdecembrista alaturi de 13-15 iunie si alaturi de actiunile infioratoare ale Mineriadelor. 10 august 2018 si 1 februarie 2017 sunt datele care nu vor fi uitate foarte curand de oamenii care cred in democratia din Romania, iar din respect pentru ei trebuie sa ne luptam sa facem curatenie si ordine”, a declarat, la Realitatea Plus, Rareș Bogdan.

Curtea de Apele București a decis, luni, că nu are competența de a judecat cererea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foștilor șefi ai Jandarmeriei, care apar în dosarul „10 august”.

Astfel, dosarul a fost mutat la Tribunalul București.

Vezi și

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Rafila: ‘Toată lumea speră să ducă la aplatizarea curbei de creștere. Rămâne de văzut dacă în această săptămână aceste lucruri se vor confirma

EXCLUSIV Începe marea reorganizare promisă de Marcel Vela: ‘Cred că, începând cu luna septembrie, se va trece la ea’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare