sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan strigă ‘Victorie!’ – ‘Azi vom reuși! Nu ne mai poate bloca’

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, anunță că liberalii vor reuși să obțină o victorie mare astăzi.

Rareș Bogdan profețește că astăzi Parlamentul va reuși să impoziteze pensiile speciale cu 85% și nici Avocatul Poporului, nici Curtea Constituțională nu se vor mai putea împotrivi.

Azi vom reuși! Nu ne mai poate bloca avocata poporului, Renate Weber și nici CCR, după cum au făcut asta după votul din 28 Ianuarie, respectiv judecarea sesizării de pe 8 Mai”, a reacționat, pe Facebook, Rareș Bogdan.

„Toate pensiile speciale din România vor fi impozitate, iar cele care depășesc 7.000 de lei vor fi impozitate cu 85%, urmare a unui amendament inițiat și susținut de PNL și PSD. În mod similar vom acționa și mâine în ceea ce privește pensiile speciale ale parlamentarilor, astfel încât să fie îndepărtatată orice inechitate socială între pensionari.

PNL a susținut întotdeauna principiul contributivității, că un pensionar nu poate fi mai special decât altul. Amendamentul depus obligă PSD să rupă frăția cu pensiile speciale. Propunerea de impozitare a fost luată prin consens de liderii de grup, iar modalitatea de legiferare respectă deciziile Curții Constituționale, care spun că pensiile speciale nu pot fi anulate, dar pot fi impozitate. Astăzi se mai îndeplinește o promisiune a PNL făcută în perioada camapaniei electorale, când am promis oamenilor echitate socială și tăierea pensiilor speciale”, a afirmat Florin Roman, liderul deputaților PNL.

Vezi și

Magistratura – afacere de familie. Cine e și ce încasări are de la statul român judecătorul care l-a eliberat pe criminalul care i-a dat foc tinerei de 17 ani

Legea a fost aprobată! Se dau banii înapoi

EXCLUSIV Poliția e gata de asediu! Achiziții la foc automat: 25.000 de pistoale, un milion de cartușe, bastoane cu electroșocuri și căști de protecție cu vizor

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare