sursa foto:  mytex.ro

Rareș Bogdan: Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii

Rareş Bogdan a transmis, vineri, un mesaj dur, în ziua în care se împlinesc cinci ani de la incendiul din clublul Colectiv.

 

„5 ani de la cea mai mare nenorocire care a lovit România după revoluție. Din inima noastră curge sânge gândindu-ne la sufletele sfâșiate ale celor care și-au pierdut copiii, rudele și prietenii la #Colectiv. 65 de tineri pentru care ceasul a stat, pe Pământ, ne cer, de Dincolo, să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc.

Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii. Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru. No mercy! Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide! Dumnezeu să ne ajute!”, este mesajul transmis de Rareș Bogdan.

Pe 30 octombrie 2020 s-au împlinit cinci ani de la tragedia care a şocat o ţară întreagă. 65 de tineri au murit în incendiul din Colectiv și alți zeci își trăiesc viața în chinuri greu de închipuit. La cinci ani de la incendiu, nu avem încă vinovați pedepsiți, iar ancheta pare a fi departe de final.

Citește și:

Analiză cutremurătoare: Peste jumătate de milion de români ar putea ajunge șomeri din cauza crizei provocate de COVID-19

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi oportunități pentru cei care vor să se asigure facultativ la pensie

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare