sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan surprinde! Reacție legată de principalul rival

Rareș Bogdan a avut, marți, o reacție surprinzătoare referitoare la principalul rival pentru funcția de lider al Partidului Național Liberal – București.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că ar fi încântat ca Violeta Alexandru să fie propusă pentru șefia PNL București, precizând că este un om foarte valoros pentru partid. El a mai spus că aceasta putea la fel de bine să fie propusă și pe lista la alegerile europarlamentare, potrivit Mediafax, scrie Știripesurse.ro.

„Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat, a muncit fantastic door to door și la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă și pe lista de europarlamentare, la forța pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloș, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban și apoi a devenit cred membru la Sectorul 1. Pe cei din PSD i-a deranjat cu siguranță. Pe cei din PNL sigur nu i-a deranjat, precum nici pe cei 2,5 milioane de votanți ai PNL, pentru că lucrurile sunt simple – trebuie să fim într-o poziție radicală cu PSD. Eu am spus că PSD e doar rănit, nu e învins și trebuie să luptăm pentru asta. Ne așteaptă trei rânduri de alegeri extrem de grele, prezidențiale, locale și parlamentare”, a afirmat, marți, Rareș Bogdan.

Consiliera lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru, a fost propusă pentru a deveni președintele PNL București, au declarat surse din partid.

Biroul Executiv al PNL urmează să voteze în ședința de marți, care este în desfășurare, propunerea liderului partidului, Ludovic Orban, au precizat sursele citate.

În ceea ce privește conducerea filialelor PNL de sectoare este posibil ca propunerile să nu fie făcute marți de Orban.

Peste 600 de liberali au semnat, luni, o scrisoare adresată lui Rareș Bogdan, prin care îi cer acestuia să preia șefia PNL București. Semnatarii precizează că toți șefii filialelor PNL București și de sectoare au fost demise fără motiv sau consultare prealabilă. Scrisoarea este semnată de 622 de liberali dini organizațiile liberale de sector.

Vezi și

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

Lovitură pentru Carmen Dan! Denunțul secolului la DNA

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare