sursa foto:  b1.ro

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

Tatăl adoptiv al Sorinei, fetița târâtă pe jos de procurorul Maria Pițurcă în Baia de Aramă, a recunoscut că a dat bani.

Gabriel Săcărin susține că a plătit 30.000 de dolari unei agenții autorizate de autoritatea națională de adopție din SUA.

Vezi și Unde lucrează, în realitate, tatăl adoptiv al fetiței târâte pe jos: ‘Transplanturi de organe’

„În partea română nu există cheltuială, toată este gratuită pentru familie, în schimb în SUA, în orice țară străină, o familie de cetățeni români, doar români poată să vina să adopte prin agenție autorizată de autoritatea națională de adopție și care face toate controalele, face cursuri de părinți, este o diferență să fii părinte de copil biologic și să ai un copil adoptat care a pierdut familia, a avut sistem de leagăn, a ajuns la asistenți maternali, sunt diferite, credem că avem suflet și intelgem, dar 6 luni de cursuri ne-au deschis orizonturi pe care nu le bănuiam, astea sunt pe bani.

Tot pe bani, monitorizare de acum înainte de la autorități, monitorizează tot pe proprietatea mea, dacă eu am spus că o să pun parchet 3 luni mai târziu mă întreabă de ce n am pus, oamenii sunt foarte atenți la detalii, grijulii să-i fie copilului bine”, a afirmat Săcărin, la România TV.

Vezi și

Lovitură pentru Carmen Dan! Denunțul secolului la DNA

Nucleara a fost detonată! Procurorul ar fi săltat-o ilegal pe fetița de 8 ani, pe care a târât-o pe jos

Procurorul care a târât pe jos fetița de 8 ani, desființat: Vorbim de șpagă

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare