sursa foto:  adevarul.ro

Unde lucrează, în realitate, tatăl adoptiv al fetiței târâte pe jos: ‘Transplanturi de organe’

Dezvăluire-bombă în scandalul momentului! După ce s-a spus că tatăl adoptiv al Sorinei, fetița de 8 ani târâtă pe jos de procurorul Maria Pițurcă, lucrează ca inginer, un jurnalist detonează bomba.

Gabriel Sacarin, tatăl adoptiv, este angajat la Roche, companie care se ocupă cu transplantul de organe, dezvăluie Narcis Daju.

„Stiti unde lucreaza „taticul” care statea ieri pitulat la Baia de Arama, intr-o masina prin ale carei geamuri negre privea areactiv cum era tarata pe jos Sorina, de duamna prim-procuror Piturca, si adusa la el ca un colet pe care platise 30.000 USD?

La compania ROCHE.

Cu ce se ocupa compania ROCHE, printre altele?

Cu transplanturi de organe.

Cum se zice la Romania?

In regie proprie???

P.S. Dacă, legal, etapele premergatoare adoptiei fuseseră parcurse si Sorina era pregatita psihologic de transferul la noii „parinti”, daca in zona erau forte de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dracului nu s-au dat jos „parintii” din masina cu geamuri negre in care au stat pitulati, asteptand sa le fie servită micuța, si de ce n-au preluat-o omeneste, ca niste parinti cu doi copii care isi doresc un al treilea ca sa-l crească, si nu pentru piese de schimb???”, a dezvăluit, pe Facebook, Narcis Daju.

Vezi și

Andreea Esca detronată! Cine este vedeta PRO TV cu salariul mai mare decât Esca

SURSE Locotenenții lui Liviu Dragnea intră în scenă! Luptă la baionetă pe o funcție-cheie

Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare