sursa foto:  aktual24.ro

SURSE ‘Locotenenții’ lui Liviu Dragnea intră în scenă! Luptă la baionetă pe o funcție-cheie

Mult așteptatul Congres al Partidului Social Democrat, în care se va stabili noul președnte PSD, pe fondul condamnării la închisoare cu executare a lui Liviu Dragnea, va avea loc peste o săptămână.

Odată cu alegerea noului președinte, social-democrații își vor desemna și președintele executiv, și secretarul general.

Conform surselor Bugetul.ro, doi dintre apropiații lui Liviu Dragnea se vor bate pentru funcția de secretar general al PSD.

Este vorba despre Codrin Ștefănescu, care a și confirmat, pe Facebook, că va candida pentru această funcție, și de Marius Dunca, fost ministru al Sportului.

Despre Marius Dunca se știe că, în momentul în care mai mulți lideri PSD i-au solicitat, anul trecut, lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, a fost primul care a sărit în apărarea fostului șef de partid.

„Am citit scrisoarea colegilor. Principiile enunţate sunt normale, democratice, însă se aduc o serie de acuze bazate în mare parte pe presupuneri, continuând cu potenţiale soluţii care sunt în planul de guvernare. Ei acuză în scrisoare şi faptul că PSD a scăzut în sondaje. Eu spun că, la Braşov, PSD a ajuns la 35% faţă de 25% în urmă cu doi ani. Le propun tuturor colegilor să ne concentrăm şi să tratăm cu maximă seriozitate guvernarea şi situaţia politică internă, să ne preocupăm de consolidarea internă a partidului, fără a mai alimenta conflicte care urmăresc doar acapararea puterii de către un grup restrâns”, a spus, la acea vreme, Dunca.

Pentru funcția de secretar general al PSD, se vor lupta, conform informațiilor nostre, Codrin Ștefănescu, Marius Dunca, dar și Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor în „era Dragnea”.

Vezi și

Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Se aplică de la 1 iulie 2019! Mii de români sunt vizați

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare